26-30/8 ZomerZangweek

De ZomerZangweek is voor iedereen die zijn zangstem wil ontwikkelen. Via doeltreffende en speelse oefeningen vanuit Lichtenberg en Roy Hart brengen we bij iedere deelnemer het proces van klank-bevorderend zingen op gang.
De ZomerZangweek is toegankelijk voor geoefende zangers en voor zangers met minder ervaring. Tijdens de week werken we in kleine groepen aan durf en lef, om te ontdekken dat je meer met je stem kunt dan je denkt. Zing deze zomer niet rechttoe rechtaan maar ‘Schots en Shakespeare’! Behalve de grappige combinatie van woorden, kunnen we voldoende afwisselend materiaal putten uit zowel de Schotse muziekcultuur als uit Shakespeare teksten om mee te gaan werken.
Voor het meerstemmig zingen kiest Niels fragmenten van koorliederen uit zijn Shakespeare project. Verder zijn er prachtige, niet moeilijk aan te leren Schotse liederen. Voor de sing- around avond op donderdag zijn er liederen met teksten van Shakespeare die op muziek zijn gezet door John Dankworth.
Kortom, weer een rijk en spannend aanbod om de ZomerZangweek mee te vullen en daarmee ontspannen en vrijuit te gaan zingen.
De ruimte voor klankvorming, improvisatie en stemexpressie, met aandacht voor de individuele stem, heeft een even groot aandeel in de week als het zingen van repertoire.
Locatie
’t Grachthuys is een prachtige lokatie. Het eten is er goed. Koffie, thee en lunches zijn, net als de maaltijd op donderdag, bij de cursus inbegrepen. Verdere informatie bij opgave. In Bredevoort zijn diverse aantrekkelijke overnachtingsplekken te boeken en het is een fijne fiets- en wandelomgeving, met zwemwater in de buurt voor de liefhebber.


ZOMERZANGWEEK
maandagmiddag 26 t/m vrijdagmiddag 30 augustus 2019
in het Grachthuys van Bredevoort

OPGAVE:
Stuur een email naar Wies Kuyers
wieskuyers@gmail.com
Prinsenstraat 3a
7126AX Bredevoort
tel. 0543-451599