3/8 – 4/8 De Bazaar: Retro en Handmade-markt

Op 3 en 4 augustus vindt de Bazaar voor het derde jaar op rij plaats in en rondom de Koppelkerk in Bredevoort. Een gezellige markt boordevol gave vintage en retro-spullen en de mooiste handmade producten van diverse creatievelingen. Natuurlijk mag retro muziek van diverse plaatsjesdraaiers niet ontbreken!

De Bazaar biedt een uitgebreid aanbod van retro- en vintage-artikelen (van meubeltjes tot kleding) en een groot scala aan handgemaakte producten (van textielkunst tot keramiek, van sieraden tot sculpturen). Zowel binnen in de kerkzaal als op buitenterrein van de Koppelkerk kunnen creatievelingen en retro-liefhebbers hun hart ophalen. Ook zijn er kinderworkshops en kan men ‘retro brommers kieken’ op zondagmiddag.

Op zaterdag en zondag brengen Plaatjes Vullen Gaatjes en de Platenautomatiek het buitenterrein van de Bazaar met oude platen op grammofoonspelers in nostalgische stemming. Binnenin de Koppelkerk luistert Wim’s Muziekkelder uit Doetinchem de markt op met de lekkerste retro nummers.

Naast de Bazaar is een bezoekje aan Bredevoort dit weekend meer dan de moeite waard: op zondag 4 augustus organiseert de VVV tussen 12.00 en 14.00 uur een zomerconcert op ’t Zand met de band Home-Cookin. Een heerlijke stoofpot van soul, blues, funk en rock. In de bovenzaal van de Koppelkerk is bovendien de expositie ‘Wanderlust’ te bezichtigen met tekeningen van Heleen Simons.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, 7126 AG Bredevoort

Datum en tijd: 3 en 4 augustus van 11.00 – 17.00 uur

Entree: gratis