29/8 Internationale boekenmarkt Bredevoort

Anderhalf jaar was het stil in boekenstadje Bredevoort vanwege de coronapandemie, maar zondag 29 augustus is het eindelijk weer zover: dan vindt er weer een Internationale Boekenmarkt plaats. Zo’n veertig boekhandelaren uit Nederland, Duitsland en België veranderen het buitenterrein van culturele vrijplaats de Koppelkerk weer in een boekenwalhalla.

Pasen is normaal gesproken het startsein van het boekenseizoen in Bredevoort, maar door de coronapandemie lagen de boekenmarkten al sinds het najaar van 2019 stil. Gelukkig komt daar 29 augustus verandering in met een Internationale Boekenmarkt bij de Koppelkerk.

Gelijktijdig vindt in de Koppelkerk de expositie Kunst | Ambacht plaats, waarin acht kunstenaars exposeren die qua vakmanschap uitblinken in acht verschillende disciplines. Om 14.00 en 15.00 uur wordt er een rondleiding door de expositie aangeboden. In de bovenzaal van de Koppelkerk exposeert Béa Verheul met monoprints, die zijn geïnspireerd door haar wandelingen door Achterhoekse bossen of door wandelingen aan zee.

Locatie: Koppelstraat, Koppelstraat 35, Bredevoort
Datum: zondag 29 augustus
Tijd boekenmarkt: 10.00 – 16.00 uur
Entree boekenmarkt: gratis
Entree Koppelkerk: € 6,- incl. kop koffie/thee
Reserveren tijdslot Koppelkerk: www.koppelkerk.nl

,