27/10 Gelre Jazz Ensemble

De zondagmiddagse jazz jamsessie in de Koppelkerk in Bredevoort is terug van weggeweest. Zondagmiddag 27 oktober leidt bassist Jurgen van der Sluis met het Gelre Jazz Ensemble de sessie. Een vrije gift voor de muzikanten wordt op prijs gesteld.

Jurgen van der Sluis werd bekend als bassist van vele illustere rock- en bluesbands in de Achterhoek. Inmiddels is hij alweer een tijdje bezig als jazz-bassist. Zoals gebruikelijk bij een jamsessie mogen medemuzikanten ook meespelen. Voor de luisteraars serveert de Koppelkerk hapjes om de middag nog aangenamer te maken.

Van der Sluis zocht ervaren jazzmusici uit verschillende windstreken van Gelderland bij elkaar. Het leidde tot het Gelre Jazz Ensemble. Met een combinatie van traditionele standards en moderne jazz biedt het Gelre Jazz Ensemble een interessant repertoire. In de Koppelkerk speelt het ensemble in de bezetting als jazzkwartet, met Najara Pestman als zangeres, Peter Rietberg op de piano, Jurgen van der Sluis op contrabas en Ivo Voragen als drummer.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort

Datum: zondag 27 oktober

Tijd: 15.00 – 17.00 uur

Entree: vrije gift