26/3 Boekenweek: Corine Hartman

Voor de ‘Avond van de Boekenweek’ is schrijfster Corine Hartman uitgenodigd.
11 jaar lang heeft Corine Hartman een reclamebureau gehad, volgde een opleiding aan de Amsterdamse Schrijversvakschool en heeft zich in 2005 volledig gestort op het schrijven van boeken. Ondertussen spreken wij over tientallen boeken, dus wie heeft er niet een boek van haar gelezen. Corine Hartman is één van de meest geprezen thrillerauteurs van Nederland. Ze werd vijf keer genomineerd voor de gouden strop en won twee keer de Crimezone Award.
In 2017 werd haar gevraagd een regiothriller te schrijven door haar uitgever. Een jonge vrouw wordt op meedogenloze wijze vermoord in de Achterhoek en rechercheur Suzan de Winter vreest dat het niet bij dit ene slachtoffer zal blijven. Die vrees wordt werkelijkheid en dan start ook de spanning in dit boek, een spel op leven en dood.
De Achterhoek is de thuisbasis van de thrillerschrijfster en kent die als haar broekzak. Mooi meegenomen als het verhaal zich daar moet afspelen. Veel lezers onder u vinden het leuk wanneer een verhaal zich in eigen omgeving afspeelt. De titel van dit boek is ‘Groen licht’ en zij zal deze avond daar zeker ook over spreken. Misschien wil ze ook wel iets vertellen over haar samenwerking met schrijver Tomas Ross. Niet te min kan dit voor menig lezer een interessante en spannende avond worden of een bijzondere kennismaking met schrijfster Corine Hartman.
De avond wordt georganiseerd door het Achterhoeks Kunstcafé en gerealiseerd in samenwerking met Boekhandel Messink & Prinsen en de Bibliotheek Achterhoekse Poort.
Presentatie van deze avond is in handen van Jos van Loon (M&P.)

dinsdag 26 maart 2019

Locatie: Bovenzaal van Café Schiller – Prinsenstraat 4 – Aalten – aanvang: 20 uur
Entree: € 3,50 | leden bibliotheek, donateurs & sponsors € 1.50

©foto Stan Bouman