19/9 Boekpresentatie: Can I come over?

Thuis. Wat betekent dat eigenlijk? Marleen Hoftijzer liep tegen een dertigersdilemma aan. Niet helemaal gelukkig in Nederland, pakte ze twee jaar geleden haar spullen en reisde als ‘dakloze’ digital nomad de wereld over. Door haar werk als fotografe kwam ze op prachtige plekken terecht.

Maar ze liep tegen een probleem aan: eenzaamheid. Het vluchtige contact in hostels beviel haar niet, dus ze besloot om bij locals thuis overnachten. Telkens stelde ze één vraag aan haar hosts: wat is thuis? En Marleen maakte wat mee; ze verbleef in de Australische outback bij een koeienboer en vloog mee in zijn helikopter, ze logeerde in een Schots kasteel en leefde een week met de Kuna Indianen in Panama. Door bij ‘locals’ thuis te laten overnachten, wil ze de tolerantie en het begrip tussen verschillende culturen bevorderen.

In haar boek “Can I come over?” schrijft ze over haar ervaringen. Meer dan zestig verhalen uit twaalf verschillende landen. De avond is vrij toegankelijk, maar aanmelden wordt op prijs gesteld. Marleen zal tijdens de boeklancering haar boeken signeren.

Datum: 19 september 2019 Tijd: 19:00 – 21:30 Entree: Gratis (aanmelden gewenst) Zaal open: 18:30 uur  

Waar?

Koppelkerk
Kerkzaal Koppelstraat 35
Bredevoort, 7126 AG Nederland