14/4 Jazz and Blues

uit Vreden treedt op in de Koppelkerk

Muziek kent geen grenzen: daarom staat zondagmiddag 14 april de jazz jamsessie in de Koppelkerk onder leiding van de Duitze Nederlandse jazzband JaB (Jazz and Blues) uit Vreden. Muzikanten worden uitgenodigd mee te spelen tijdens de sessie, maar gewoon luisteren mag natuurlijk ook.

‘It don’t mean a thing – if it ain’t got that swing’ – onder dit motto van Duke Ellington speelt de jazzband JaB al meer dan twintig jaar mainstream jazz, swing, latin en blues, jazzrock en funk. Oorspronkelijk begonnen als trio is de band inmiddels uitgegroeid tot een sextet. De uitbreiding van de band heeft ervoor gezorgd dat er wat meer (jazz-)rock op het programma staat.

Zowel de band JaB als de jamsessie in het Boekencafé in de Koppelkerk kenmerken zich door een ongedwongen sfeer. Het gaat de muzikanten er vooral om met laagdrempelige, maar persoonlijk gearrangeerde muziek de toehoorders voor de buitengewoon bandbreedte van de jazz en blues te enthousiasmeren.

Muzikanten kunnen het repertoire van de jamsessie opvragen via info@koppelkerk.nl om zich alvast een beetje voor te bereiden. Toehoorders wacht een gezellige en muzikale zondagmiddag. Een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, Bredevoort
Datum: zondag 14 april
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Entree: vrije gift