10/10 Sint Joris Concert rond Suzanne & Edouard Manet

Oihana Aristizabal Puga & Lineke Lever met “La Lecture”, een programma rond Suzanne & Edouard Manet.

Op 10 oktober vindt het tweede Sint Jorisconcert van dit seizoen plaats. Celliste Oihana Aristizabal Puga en pianiste Lineke Lever brengen hun programma “La Lecture”. Een programma over de Nederlandse pianiste en zangeres Suzanne Manet-Leenhoff.
Suzanne Manet-Leenhoff  was een Nederlands pianiste & zangeres en de echtgenote van de beroemde Franse schilder Édouard Manet. Suzanne groeide op in Zaltbommel, in een artistieke familie. Eén van haar broers was de toen succesvolle beeldhouwer Ferdinand Leenhoff, en haar zwager was de kunstenaar Joseph Mezzara.

Oihana Aristizabal Puga en Lineke Lever werken al jaren samen als duo. Zij zijn veelgevraagde kamermuziekspelers. Ze verkennen als duo altijd weer de grenzen om bijzondere programma’s samen te stellen.
Zij willen in hun programma’s altijd muziek in een breder kader plaatsen om zo hun publiek mee te nemen in de tijd waarin de muziek gecomponeerd is.

Wilt u een voorproefje van dit concert? Op youtube vindt u dit filmpje (klik): https://www.youtube.com/watch?v=kNQ-2gErxjs

Het concert vindt plaats op 10 oktober in de Sint Joriskerk, Markt 3, Bredevoort. Het begint om 15.00 uur en de kerk is open vanaf 14:30 uur.
In tegenstelling tot wat op de affiches en de flyers staat: reserveren via onze website is niet nodig, maar wel zijn we verplicht te controleren of u een geldige coronapas hebt. Zie onze website.
Tevens vragen wij u u te houden aan de nog altijd van kracht zijnde veiligheidsmaatregelen en rekening te houden met de mede-bezoekers van het concert.
Het drankje na afloop mag weer. Welkom!.
Het is verstandig om vlak voor het concert nog even onze website te bezoeken.
Bij de uitgang zal een vrije bijdrage met een richtbedrag van € 12,- worden gevraagd om het mogelijk te maken deze concerten te blijven organiseren.

Meer informatie vindt u op de volgende websites:

https://sintjorisconcerten.nl
Cello en piano, website van Oihana en Lineke

,