20/8 Balkanari

BALKANARI ZET BREDEVOORT OP Z’N KOP

 

Lekker swingen op 20 augustus tijdens het laatste optreden van de zomerconcerten in Bredevoort.


Deze achtkoppige Achterhoekse band speelt traditionele gipsymuziek met doldwaze Balkanbeats.
De band verweeft traditionele volksmuziek uit de Balkan met moderne pop- en rocknummers. Op het repertoire staan nummers van o.a. Shantel, Goran Bregovic en Fanfare Ciocårlia. Daarnaast worden bestaande nummers door de band ‘ver-balkaniseerd’. Zo gooien zij het ene moment Nirvana op de grill om daar vervolgens een pittig balkansausje over te gieten, het andere moment vindt u een balkanversie van LadyGaga’s grootste hits op uw bord. Nummers die u ongetwijfeld allemaal kent, dus u wordt van harte uitgenodigd om deze mee te zingen. De overige ingrediënten zijn plezier, energie, en dans. Een beproefd recept, want Balkanari krijgt het voor elkaar om het publiek los te laten gaan.

Zanger en bassist Ari, zangeres/violiste Maartje, drummer/percussionist Jacques.
Blazerssectie bestaande uit Erwin (trompet), Jaap (sopraansaxofoon) en Mark (tenor- en altsaxofoon) verder nog Frank op gitaar en Maike op accordeon.

 

Het concert van zondag 20 augustus 2017 is van 12.00 tot 14.00 uur op het plein ’t Zand in hartje Bredevoort en gaat alleen door bij mooi weer. De toegang is vrij, hoewel er wel met de pet  wordt langsgegaan  om de kosten te drukken. Kijk  op onze facebookpagina “zomerconcertenbredevoort” en www.bredevoort.nu  voor het laatste nieuws.