20/5 Jonah Falke: Bontebrug

Stichting Vrienden Bredevoort Boekenstad organiseert op zaterdag 20 mei een literaire middag in Koppelhuis in Bredevoort. Onze gast is de jonge schrijver Jonah Falke (1991), die vorig jaar met zijn prachtige roman Bontebrug debuteerde.
Bontebrug schetst het leven van Robert Lowenthal, een jongen uit de Achterhoek , uit Bontebrug, die zijn geluk gaat beproeven op de Rietveldacademie.
Het leven in de Achterhoek wordt fraai afgezet tegen het studentenleven in Amsterdam; de bierfeesten tegenover de vernissages; de natuur van het platteland tegenover de drukte van de grote stad; zijn vriendje Bert op de brommer tegenover zijn mentor Dietz, een soort halfgod op de academie; praten in plat Achterhoeks tegenover ABN spreken. Bontebrug: een spannende levendige en humoristiche roman.
‘Een fraaie debuutroman’, volgens de VPRO-gids.
‘Goed geschreven’, aldus Het Parool.
Jonah Falke werd geboren in Ulft en studeerde fine art painting aan ArteZ, Enschede. Hij exposeerde in binnen-en buitenland en maakte als frontman van de band Villa Zeno de plaat Self Made Woman.Hij woont en werkt in Amsterdam, maar heeft ook een atelier in de Achterhoek, in Bontebrug.
Stichting Vrienden Bredevoort Boekenstad nodigt u uit voor een ontmoeting met de veelzijdige schrijver, Jonah Falke.
Datum: zaterdag, 20 mei 2017 van 15.00 uur tot 17.00 uur met een pauze, waarin u uw boek kunt laten signeren.

Plaats: Koppelhuis, Markt 2A, Bredevoort

Kaarten: € 10,00, te bestellen bij het VVV Bredevoort of per telefoon: 0543 – 473501
Contact: 0543 – 473501