16/9 – 24/9 Septemberkunst

Na het grote succes van Septemberkunst in 2015 is Septemberkunst terug in de Koppelkerk! Net als de vorige editie fungeert de Koppelkerk tijdens deze open atelierroute als centrale expositiezaal van alle deelnemende kunstenaars.

Nieuw in deze editie is dat ook de Duitse stad Bocholt zich heeft aangesloten bij Septemberkunst! Ook in Bocholt zijn de ateliers van de deelnemende kunstenaars open en is er een centrale expositiezaal waar alle deelnemende kunstenaars vertegenwoordigd zijn: het Herding-gebouw in cultuurkwartier Kubaai.

De kunstroute in de Gemeente Aalten is een begrip in de regio en viert dit jaar haar lustrum. Alle kunstenaars die deelnemen aan de atelierroute zijn met minimaal één werk vertegenwoordigd in de Koppelkerk. Dat is echter niet alles; Septemberkunst gaat vanaf deze vijfde editie internationaal. Het is niet langer alleen een atelierroute van de Gemeente Aalten, maar ook van Bocholt! Laat u verrassen en inspireren door de creatieve veelzijdigheid van kunstenaars uit de Gemeente Aalten én Bocholt.

Septemberkunst 2017 is een initiatief van Art Aalten en Stadt Bocholt. Het project wordt gesteund door de Euregio.

Openingstijden:
Zaterdag en zondag van 11.00 – 17.00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag van 15.00 – 19.00 uur.

Entree:
€ 3,- per persoon (het entreebewijs is geldig voor Bredevoort én Bocholt).
Kinderen tot 18 jaar gratis.